High Beer

Een Dikke Bierproeverij bij jullie thuis!

In de hoop het coronavirus snel tot stilstand te brengen hebben wij ons de eerste paar weken stil gehouden. Maar nu er voorlopig geen einde lijkt te komen aan deze lock down willen wij ons steentje bijdragen aan de sfeer bij jullie in de huiskamer! Hoe? Wij komen met onze High Beer bij je thuis! Zoals je van ons gewend bent: vijf heerlijke speciaalbieren, vijf begeleidende hapjes en…. uitleg over de bieren die je drinkt! Hoe het werkt?

HIER kun je de proeverij bestellen (het gaat per twee personen). Je kunt gewoon gebruik maken van ons reserveringsformulier. Bestel je pakket voor 16.00 uur, dan bezorgen wij de (gekoelde) bieren en bijpassende hapjes tussen 18.00 uur en 21.00 uur bij jou thuis! Ook is er de mogelijkheid om tussen 16.00 uur en 18.00 uur je pakket in ‘De Dikke’ op te halen (Bij het reserveren graag vermelden dat je jou pakket wil afhalen). Betalen gaat eenvoudig via een Tikkie en je bestelling is makkelijk te plaatsen door middel van een Whatsapp-bericht naar +31 6 82878059. Een Dikke bierproeverij is te bestellen van woensdag tot en met zaterdag! Een ruime keus dus om jouw avondje Dikke van Dale in te plannen!

Heb je een pakket besteld dan komen wij een avondje Dikke van Dale bij jou thuis brengen. In het pakket vind je vijf heerlijke speciaalbieren en vijf bijpassende hapjes. Daarnaast ook een code die je linkt naar een YouTube met vijf filmpjes. In deze filmpjes verteld Jaap, bierliefhebber en mede samensteller van ons ‘Dikke bierboek’, je meer over de bieren die je drinkt en de hapjes die je eet.

Voor slechts €23,95 per persoon (de proeverij gaat per twee personen) brengen wij een avondje bieren met De Dikke van Dale bij jou thuis! Om onze dankbaarheid te tonen, en de nieuwsgierigheid te prikkelen krijgt elke 50e besteller een fles Grand Prestige uit 2015 in zijn pakket!

Nu ook High Wine

Naast de Dikke Bierproeverij kun je nu ook de Dikke Wijn tas bestellen voor bij jullie thuis voor slechts €15.00 per persoon. Drink jij liever wijn en jouw vriend of vriendin liever speciaalbier? Dan combineren we beide samen in één proeverij voor slechts €23,95 per persoon.

Samenwerking

Voor de hapjes hebben wij de samenwerking gezocht met lokale ondernemers. Omdat wij ons herkennen in de passie die zij hebben voor hun producten maar ook omdat we deze tijd met zijn allen door moeten. Door dit pakket te bestellen heb je niet alleen een lekkere avond, maar steun je dus ook lokale ondernemers #supportyourlocals

Zo krijgen jullie wat lekkers in de tas van Johannes en zijn vrouw die samen vol passie en liefde hun bedrijf, de Johannahoeve, runnen in Rijperkerk! Een enthousiastere man kun je hier in Friesland niet vinden! (www.johanna-hoeve.nl)

Ook de Bioboerderij van meneer Lautenbach is meer dan een bezoek waard! Bij Dykstra State liggen smaakvolle producten van boeren uit heel Friesland! Honing, Fruit of de lekkerste stukken vlees zijn bij hen te verkrijgen, alles van lokale leveranciers! (www.friesvleespakket.nl)

Belangrijk om te vermelden is dat we natuurlijk enorm rekening houden met regels en gebruiken omtrent het coronavirus. Zo bezorgen we jouw pakket contactloos en dragen wij handschoenen om elk risico uit te sluiten.

Er is één voorwaarde verbonden aan het bestellen van ‘een Dikke bierproeverij’, de minimale leeftijd moet 18 jaar zijn!

Voldoe je hieraan dan staat niets een avondje Dikke van Dale jou meer in de weg.

Elke twee weken wisselen wij onze proeverij waardoor je regelmatig kunt genieten van een bekend maar wisselend avondje Dikke van Dale! Omdat onze partners niet op massale schaal produceren, maar aandacht en tijd hebben voor product en natuur geldt wel een op=op! Maar schroom niet, we denken veel van onze gasten blij te kunnen maken!

Bezorgen in Leeuwarden, Techum en Goutum is uiteraard gratis. Woon jij iets verder weg en wil jij genieten van ons avondje ‘Dikke Van Dale’ dan is het in overleg natuurlijk mogelijk maar zullen de bezorgtijden en -kosten iets anders zijn!