SFEERVOL DINEREN

DE HEERLIJKE KEUKEN VAN DE DIKKE VAN DALE!

Onze open keuken biedt een verscheidenheid aan heerlijk verse gerechten. Zowel aan de vlees, vegetarische en vis liefhebber is gedacht. Het kan voorkomen dat je iets niet lust, niet kent of een kleinere portie wenst. Onze bediening informeert je graag over ons menu en de mogelijkheden. Een privé- of zakelijk diner is ook bij ons mogelijk. Dit kan zowel in ons restaurant als in de vergaderzaal die hier speciaal voor is ingericht. Een reservering stellen wij hiervoor op prijs om zo in alle behoeften te kunnen voorzien.

IN ALLE RUST DINEREN

Wanneer je liever met vrienden of familie geniet van een persoonlijk diner kan dit in onze schitterende eetzaal. De eetzaal biedt plaats aan ongeveer 18 personen waar ongestoord en in alle rust gegeten kan worden. Wij bieden je de ruime keus van onze dinerkaart, maar een zelf samengesteld menu is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of wilt reserveren, neem dan contact met ons op. We helpen je graag aan een geslaagde avond.

Wij houden ons aanbod graag divers en onze chef werkt graag aan nieuwe gerechten. Daarom veranderen we regelmatig onze menukaart.