Detective Staal Escape Outdoor.

Groepsactiviteit voor bedrijven, scholen, vrienden, families, teamuitje of een personeelsfeest.

Deelname vanaf 10 personen tot 100 personen
De deelnemers worden verdeeld in groepjes.

Interactief:

Opdrachten via whats’app

Wat is Detective Staal: Escape Outdoor?

Detective Staal: Escape Outdoor is een interactieve tocht door de binnenstad van Leeuwarden waarbij je een spannend verhaal volgt en onderweg puzzels en raadsels oplost. Tijdens de tocht zul je de hele tijd live in contact staan met Detective Staal. Dit gebeurt door middel van een Whatsappgroep. In deze Whatsappgroep krijg je de puzzels binnen, stuur je zelf de antwoorden door en zal Detective Staal je verder op weg helpen om tot de spannende ontknoping van de tocht te komen. Er zijn momenteel twee verhaallijnen beschikbaar!

Nadat je de tocht hebt uitgelopen, kun je bij Grandcafé De Dikke Van Dale terecht voor snacks, diner of gewoon een drankje. Hiervoor zijn er een aantal arrangementen waarbij de prijs voor de tocht en het eten en drinken zijn inbegrepen. Dan kun je op je gemak de tocht lopen en een verfrissing bij Grandcafé De Dikke Van Dale halen.

Ik wil heel graag de tocht doen! Hoe dan?

Detective Staal is te boeken voor groepen vanaf 10 personen. Het is erg leuk als familie- en bedrijfsuitjes, teambuilding activity en nog veel meer. Denk je dat dit iets voor jullie is? Mail dan voor meer informatie voor de tocht en de arrangementen naar info@detectivestaal.nl

Kosten:

vanaf € 22,50

Tijdsduur:

3 uren

Reserveren via website of bel: 058-2990563

Contactpersoon: Detective Staal

Adres: Nieuwestad 69, 8911 CK, Leeuwarden