Over ons
Grand Café De Dikke van Dale, aangenaam!
Grand Café De Dikke van Dale, gelegen in Leeuwarden, straalt tijdloze elegantie uit en biedt een warme en gezellige sfeer.
Het karaktervolle Grand Café, dat historie ademt maar een moderne sfeer uitstraalt, verwelkomt zeven dagen in de week haar gasten. Of u op zoek bent naar een goede kop koffie met huisgemaakt gebak, zin hebt in een lekkere lunch of een goed diner wil genieten, bij De Dikke van Dale bent u aan het juiste adres.
Ook zijn we DE plek voor een (uitgebreide) borrel met de ruime keuze uit meerdere wijnen, gin- tonics, heerlijke bites gerechten en rond de 100 verschillende speciaalbieren.
De Dikke van Dale: de plek waar alles samenkomt!
GESCHIEDENIS
In hartje Leeuwarden, op een prachtige plek aan de gracht zit al sinds jaar en dag Grand Café De Dikke Van Dale. Voor de inwoners van de Friese hoofdstad een bekende plek waar het goed toeven is. Van jong tot oud is daar welkom voor een cappuccino met een stuk huisgemaakt gebak of om een lunch te genieten van onze ruime lunchkaart. Gasten genieten in de zomer op ons bootterras met een mooi speciaal bier waarbij ze nog wat lekkers van de uitgebreide biteskaart kiezen.
Ook voor diner zijn we zeven dagen in de week geopend, waarbij onze Amerikaanse broiler centraal staat en de nadruk ligt op verse producten en kwaliteit! Kortom De Dikke van Dale is een plek waar iedereen terecht kan, met voor ieder wat hij of zij lekker vindt!
HET ENTHOUSIASTE TEAM
Dagelijks en veelal tot in de late gezellige uurtjes staat het enthousiaste team van Grand Café De Dikke van Dale voor u klaar. Een team van gedreven, vakkundig en enthousiaste gastvrouwen en gastheren.
Met aandacht voor wat u eet en drinkt. Kennis van bieren, wijnen en dranken is gewoon bij De Dikke van Dale. Wij maken het u graag naar uw zin en daarom hechten wij veel waarde aan aandacht voor onze gasten, goed en lekker eten en tevens een vriendelijke en gastvrije bediening.
Tevens is Grand Café De Dikke van Dale een officieel leerbedrijf. Onze passie en kennis van de horeca willen wij graag doorgeven aan de nieuwe generatie. Dit geldt zowel voor gastheren en gastvrouwen in spé als voor jong keukentalent die graag het vak willen leren.